Jogi nyilatkozat Igal- Szolgáltató Kft.

Azzal, hogy belép a www.termalpanzioigal.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A www.termalpanzioigal.hu portálon található tartalom az Igal- Szolgáltató Kft. szellemi tulajdona. Az Igal- Szolgáltató Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A www.termalpanzioigal.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (Igal- Szolgáltató Kft) felelősséget nem vállal.

A www.termalpanzioigal.hu portálon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A www.termalpanzioigal.hu  portál üzemeltetője az Igal- Szolgáltató Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Mobilszám: 06-30/731-9778